Terracotta Krukker

Bæredygtigt, smukt håndværk i stilrent choco terracotta.

  • Håndlavede krukker i topkvalitet fra Vietnam.
  • Fremstillet af flere slags ler tilføjet farvestof, som varierer fra lys nougat til mørk chokolade, hvorfor farvevariationer altid vil forekomme.
  • Frostsikre ved korrekt behandling.
  • Krukkerne fås i størrelser op til Ø75.
Terracotta krukker

Håndlavede choco terracotta-krukker fra Mekong Deltaet i Vietnam

Alle Grama Designs choco terracotta-krukker er håndlavede og bæredygtigt produceret ved vores potterier ved Mekong Deltaet i det sydlige Vietnam. I denne region har man mange hundrede års erfaring med fremstilling af krukker.

Choco terracotta bliver fremstillet lokalt af flere slags ler, som bliver gravet ud i Mekong Deltaet og æltet sammen. Resultatet er den smukke, brune farve, som kan variere fra lys nougat til mørk chokolade. Farven tilpasses således, at man får de smukkeste krukker i brune nuancer.

Havekrukker designet til køligt klima

Efter brændingen bliver krukkerne coatede. Det betyder, at de kan holde til det nordiske klima, under den forudsætning, at man følger vores vejledning ift. frostsikring.

Tag et kig på vores populære choco terracotta-krukker her på siden, hvoraf mange er designet af Anette Gram, Grama Designs grundlægger.

Grama Design-krukke til Pop up

Modtag nyheder fra Grama Design

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for erhvervskunder i dag, og vær blandt de første til at modtage nyheder, nyttige krukke-tips og sæsonens katalog direkte i din indbakke.

Nemt og helt uden forpligtelser. 

Tusind tak! Bekræft venligst din tilmelding i din indbakke.